Een Smart Home
Met 360° Oplossing

Wat is een Smart Home?

Een Smart Home is een slimme woning die u jaarlijks meer dan 30.000 handelingen bespaard. Veiligheid, comfort en energie-efficiëntie zijn de hoofd taken van dit domotica systeem.

Wat zijn de mogelijkheden?

Intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste sferen op de juiste momenten.

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonweringen worden aangestuurd wanneer het nodig is. 

Regel per ruimte de gewenste temperaturen in uw woning. Samen met de sturing van de zonwering zorgt u ervoor dat u uw woning ecologisch kan opwarmen of afkoelen.

Multiroom audio maakt het mogelijk om elke ruimte dezelfde of verschillende muziek te laten afspelen. 

De beveiliging in uw Smart Home heeft vele mogelijkheden. Het systeem beschermd u tegen inbraak, brand, water en nog veel meer. 

Ontwerp uw toegang volledig naar uw wens. Met een toegangscode kan u eender wie een constante of een tijdelijke toegang verlenen aan uw woning.

Wat is Loxone?

Loxone maakt een eenvoudige sturing en intelligente automatisering mogelijk voor projecten van elk kaliber. Van kleine installaties tot Smart Homes tot commerciële projecten.

Wat zijn de voordelen van Loxone?

Loxone Smart Home is niet enkel en alleen voor nieuwbouw woning maar ook voor renovatie woningen. Door de slimme Air technologie kan u werken met draadloze componenten. Hierdoor kan u uw woning slim maken zonder extra breek en kap werk. 

Nico Meersman BV Silver Partner

Nico Meersman BV is één van de silver partners van Loxine in de regio Waasland. Door ons jaren ervaring met Loxone kunnen wij de juiste producten voorstellen voor jouw project.

Nico Meersman BV heeft al meer dan 20 woning over heel België omgebouwd naar een smart home.

Bent u benieuwd wat Nico Meersman BV voor u kan doen? Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak in te plannen.