Een Smart Home
Met 360° Oplossing

Wat is een Smart Home?

Een Smart Home is veel meer dan alleen een huis. Het is een slimme investering die u jaarlijks meer dan 30.000 handelingen bespaart en u voorziet van ongekend comfort, extra veiligheid en maximale energie-efficiëntie dankzij een intelligent domoticasysteem. Niet alleen zorgt dit voor meer gemak en een lagere energierekening, het is ook een duurzame keuze die bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Wat zijn de mogelijkheden?

Intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste sferen op de juiste momenten. Of het nu om sfeerverlichting gaat of het regelen van de verlichting voor het lezen van een boek, het systeem zorgt voor het juiste licht op het juiste moment.
Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonweringen worden aangestuurd wanneer het nodig is. Het systeem houdt rekening met factoren zoals de stand van de zon, de temperatuur en uw aanwezigheid in huis.
Regel per ruimte de gewenste temperaturen in uw woning. Samen met de sturing van de zonwering zorgt u ervoor dat u uw woning ecologisch kan opwarmen of afkoelen. Het systeem houdt rekening met de buitentemperatuur en past zich hierop aan.
Multiroom audio maakt het mogelijk om elke ruimte dezelfde of verschillende muziek te laten afspelen. Of het nu gaat om het afspelen van uw favoriete playlist of het creëren van een ontspannen sfeer, het systeem biedt oneindig veel mogelijkheden.
De beveiliging in uw Smart Home heeft vele mogelijkheden. Het systeem beschermd u tegen inbraak, brand, water en nog veel meer. Met de nieuwste technologieën zijn uw eigendommen en uw gezin veiliger dan ooit tevoren.
Ontwerp uw toegang volledig naar uw wens. Met een toegangscode kan u eender wie een constante of een tijdelijke toegang verlenen aan uw woning. Het systeem biedt een hoge mate van flexibiliteit en de mogelijkheid om uw woning nog veiliger te maken.

Wat is Loxone?

Loxone biedt de mogelijkheid om op een simpele manier een slimme aansturing en automatisering te realiseren voor projecten van verschillende omvang. Of het nu gaat om kleine installaties, Smart Homes of grootschalige commerciële projecten.

Wat zijn de voordelen van Loxone?

Loxone Smart Home is niet alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor renovatieprojecten. Dankzij de slimme Air technologie zijn draadloze componenten beschikbaar, waardoor uw huis slim kan worden gemaakt zonder extra kap- en breekwerk. Investeer in Loxone Smart Home en geniet van de voordelen van een slimme woning zonder gedoe.

Nico Meersman BV Silver Partner
Nico Meersman BV is een toonaangevende partner van Loxine in de regio Waasland. Dankzij onze uitgebreide ervaring met Loxone hebben wij alles in huis om de perfecte producten voor uw project voor te stellen. Met meer dan 20 slimme woningen die worden omgebouwd naar smart homes in heel België, staat Nico Meersman BV garant voor vakmanschap en kwaliteit. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar onze uitstekende service en resultaten uit de eerste hand.