Nico Meersman BV Uw Vakman
Voor Al Uw Grote Of Kleine
Elektriciteitswerken

Renovatie/Nieuwbouw

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning is het van groot belang om te zorgen voor een veilige en functionele elektrische installatie. Het aanleggen van elektriciteit gebeurt best op een professionele en nette manier, waarbij de leidingen zorgvuldig worden weggewerkt in de vloer en in de muur. Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige installatie, maar ziet uw woning er ook netjes en verzorgd uit. Het is echter belangrijk om te weten dat het zelf werken met elektriciteit niet zonder risico’s is. Een verkeerde aansluiting kan immers leiden tot onveilige situaties en zelfs tot brand of kortsluiting. Daarom is het altijd verstandig om een ervaren elektricien in te schakelen voor deze werken. Zo bent u zeker dat alles volgens de geldende voorschriften en normen verloopt en voorkomt u problemen bij de keuring van uw installatie.

Hoe Kunnen Wij U Helpen?

Nico Meersman is een gepassioneerde professional die zich bezighoudt met het adviseren, aanleggen en aansluiten van diverse elektrische installaties. Wij bieden een breed scala aan oplossingen om ervoor te zorgen dat u de perfecte elektrische installatie heeft die past bij uw unieke behoeften, van traditionele installaties tot de nieuwste domotica systemen. Onze aanbevolen merken zijn BTicino, Niko en Legrand, maar we kunnen ook andere merken op verzoek van de klant leveren en installeren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen die passen bij uw budget en verwachtingen.

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Bij ons bedrijf zijn we er trots op om uitgebreide services aan onze klanten te bieden. Onze eerste stap is altijd om de benodigde werkzaamheden met u te bespreken, zodat we het beste type installatie kunnen aanbevelen en u gedetailleerde uitleg kunnen geven over alle beschikbare opties. Zodra we alle benodigde informatie hebben verzameld, zullen we een op maat gemaakte offerte voor u opstellen, inclusief alle kortingen en voordelen waar u voor in aanmerking komt. Voor traditionele installaties bieden we ook een standaard offerte voor centrale besturing, zodat u gemakkelijk prijzen kunt vergelijken en de beste optie voor uw behoeften en budget kunt kiezen. We waarderen klantfeedback boven alles en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat al uw verzoeken en zorgen worden aangepakt en verwerkt in de op maat gemaakte offerte. Na uw goedkeuring plannen we een datum voor het begin van uw project en verstrekken we u een gedetailleerd overzicht van al het werk dat betrokken is en de verwachte voltooiingsdatum. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zullen het werk met de grootste zorg en precisie uitvoeren, waardoor uitstekende resultaten en veilige werking van uw elektrische installatie worden gegarandeerd. Na voltooiing van uw project verstrekken we uitgebreide documentatie en instructies voor onderhoud en gebruik van uw elektrische installatie, en u kunt altijd rekenen op onze professionele ondersteuning en advies als u vragen of zorgen hebt. Klanttevredenheid en uitstekende service zijn onze topprioriteiten en we zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij al uw behoeften en vragen met betrekking tot elektrische installaties.