Nico Meersman BV Uw Vakman
Voor Al Uw Grote Of Kleine
Elektriciteitswerken

Renovatie/Nieuwbouw

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u bijna niet ontkomen aan het aanleggen van nieuwe elektriciteit in uw huis. Het is belangrijk bij het aanleggen van elektriciteit dat de leidingen netjes worden weggewerkt in de vloer en in de muur. Daarna kan de alles aangesloten worden.

Wanneer u zelf geen ervaring heeft met elektriciteit is het niet verstandig om dit zelf te doen. Door op een verkeerd manier te werken kost het u meer geld, tijd, stress en een afgekeurde elektriciteitskeuring. Daarom is het verstandig om een elektricien in te schakelen voor deze werken. Zo bent u zeker dat alles volgens de A.R.E.I. verloopt. Dit is belangrijk voor uw keuring.

Hoe Kunnen Wij U Helpen?

Nico Meersman houdt zich bezig met het adviseren, aanleggen, aansluiten van elektrische installaties.

Wij zorgen ervoor dat u de gepaste elektrisch installatie heeft. U kunt bij ons terecht van traditionele installatie tot domotica systemen. 

Wij raden materiaal van BTicino, Niko en Legrand aan, maar kunnen op vraag van de klant ook andere merken leveren en plaatsen.

Hoe Gaan Wij Te Werk?

  1. Graag bespreken wij eerst de nodige werken. Zo kunnen wij de juiste type installatie aanraden.
  2. U ontvang van ons een op maat gemaakte offerte. Bij traditionele installatie ontvangt u standaard bij ons ook een offerte voor centrale sturing. Hiermee kan u gemakkelijk een prijs vergelijking maken.
  3. Feedback van de klant. De meeste klanten hebben nog vragen, opmerking of willen nog iets wijzigen. Indien nodig bespreken wij deze vragen en passen wij de offerte aan.
  4. Met uw goedkeuring kunnen wij de start datum van de werken inplannen.
  5. Start van de werken.
  6. Oplevering van de werken. Hier wordt alle nodig documentatie en uitleg gegeven over uw elektrische installatie.

 

Na de werken kunt u steeds met al uw vragen bij ons terecht. Klant tevredenheid en service staat hoog in het vaandel bij ons.