Huishoudtoestellen Hersteldienst

Een defect huishoudtoestel komt altijd ongelegen. Zelfs de beste toestellen gaan vroeg of laat defect. Vaak worden defecte huishoudtoestellen die nog in een prima staat weg gegooid. Dit is niet alleen slecht voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Om niet onnodig kosten maken adviseren wij een bestek op te maken voor de herstelling.

Waarom kiezen voor ons?

Door jaren ervaring als fabriekshersteller van Bosch, Siemens en Neff kunnen wij de correcte diagnose en onderdelen voorstellen. Hierdoor kunnen wij een snellere herstelling garanderen.

Hoe werken wij?

Wij zijn een mobiele hersteldienst met een goed uitgeruste camionette vol met onderdelen. Hierdoor kunnen wij onze klanten sneller helpen.

De meeste herstellingen gebeuren bij de klant zelf. Bij zeer moeilijke herstellingen nemen wij het toestel mee naar ons atelier. Hierdoor kunnen wij het probleem gemakkelijker herstellen.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden
Wij herstellen alle grote huishoudtoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff. – Wasmachines – Droogkast – Vaatwasser – Alle type kookplaten – Dampkap – Oven – Microgolf & combi oven – Stoomoven – Koelkast – Diepvries

Geef zoveel mogelijk informatie mee bij het invullen van het contactformulier. Geef steeds het E-nummer en FD-nummer samen met het merk van uw toestel door.

Beschrijf zo duidelijk mogelijk het probleem samen met enkele vaststelling dat u heeft ondervonden. 

Door al deze informatie kan dit tijd besparen en garandeert een snellere herstelling.

We starten altijd met een diagnose kost, die kost €60 (incl. btw). Dit omvat de verplaatsingskost en een half uur werktijd. Elke bijkomende halfuur kost €45 (incl. btw).

Voor wie meer dan 10km van Sint-Niklaas woont wordt €1 per km bij gerekend.

Ja, Nico Meersman geeft 6 maanden garantie op het onderdelen dat vervangen zijn (dus niet op het toestel).

Ook als er geen onderdelen vervangen zijn geven wij 1 maand waarborg indien het over dezelfde fout gaat met dezelfde beschrijving als de vorige interventie.

Als uw toestel bij het eerste bezoek hersteld kan worden kan u betalen met een bankkaart (Bancontact, Maestro). Indien onderdelen besteld moeten worden dient een voorschot van 30% betaald worden.

Wanneer u kiest om de herstelling niet te laten uitvoeren betaald u enkel de diagnose kost. Wanneer u kiest om bij ons een nieuw toestel aan te kopen valt de diagnose kost weg.

Bij herstellingen dat langer dan 1 week duurt kan u een vervang toestel huren. Hierdoor kan u verder wassen of koken. 

Bij levens noodzakelijke toestellen zoals een kookplaat, diepvries, koelkast of een microgolf oven kan u sneller een toestel huren. Hierdoor moet u niet elke dag eten bestellen.